Mobiel.nl

744 producten en 1.398 uitvoeringen

Waardeloze (eerste) ervaring met de klantenservice, meteen de laatste keer dat we hier een aankoop doen

M'n eerste ervaring bij Mobiel.nl, helaas meteen een vrij matige:

1) Onvolledige informatie over product
2) Binnen 7 dagen retour wegens onvolledige informatie (meerdere niet werkende functies)
3) Daarna bijna 2 weken (!) tot bevestiging RMA
4) Toen gemekker over een (intern) stukje verpakkingsmateriaal, een flinke 'boete' terwijl het product en toebehoren compleet, smetteloos en netjes gereset en opgeladen was.
5) nog eens bijna een week tot gedeeltelijke restitutie

Waardeloze ervaring, volgende keer weer lekker bij de bekende blauwe winkel, daar bij zowel zakelijke als privé aankopen nog nooit gedoe gehad.

Goedemiddag,

Bedankt voor het plaatsen van je review.

Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen op klantenservice@mobiel.nl, met wat extra informatie m.b.t. je bestelling. Graag ontvangen we onder andere het ordernummer, de postcode en de geboortedatum.

Zodra we deze informatie hebben ontvangen zullen we een e-mail sturen om je verder te helpen en samen tot een oplossing te komen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kan je uiteraard reageren op de e-mail.

Met vriendelijke groeten,

Team Mobiel.nl