Mobiel.nl

744 producten en 1.398 uitvoeringen

In eerste instantie had ik een vraag met betrekking tot een nieuwe telefoon abonnement. Deze vraag is snel en netjes beantwoord via Whatsapp, bovendien was het fijn dat ik niet op 16 verschillend plekken hoefde te zoeken voor ik het contact stukje vond!

Uiteindelijk een iPhone 16 pro max besteld met overstap, ze boden een hele scherpe prijs (flink scherper op dat moment dan andere concullega’s) waardoor ik eigenlijk gewoon niet anders kon.

In het verleden heb ik al eens via mobiel.nl een abonnement afgesloten en al mijn gegevens en informatie was nog up2date, je kan denken vervelend… heerlijk want het scheelde mij enorm veel gedoe haha.

Verder verliep alles soepeltjes en snel en heb ik eigenlijk niets negatiefs, ik ben gelukkig en tevreden met mijn keuze en dat is het belangrijkste denk ik zo!

Binnen 24 uur! Besteld in de middag en de volgende dag in de middag netjes bezorgd en er werd voor de verandering werkelijk gecontroleerd op de bijbehorende qr code.

Vragen snel en goed beantwoord. Het voelde niet alsof ik door een doolhof moest speuren voor ik de contactgegevens kon achterhalen (dat wil nog wel eens een dingetje zijn).

Scorekaart voor Mobiel.nl