Plasmavisie

LG Oled G42LW wordt verzonden in een doos G45LW, processor 3 ipv 11, geen max booster etc. Ouder model TV.

De TV was geleverd in een nieuwe model doos wat niet hoort bij deze TV.

Geachte klant,

Zou u contact met ons op willen nemen inzake uw review. Wat u neerzet klopt namelijk niet. Ook niet over ouder model. De G3 is van 2023 en G4 van 2024 en G5 van 2025. De gehele G4-series van LG is namelijk identiek. Het cijfer achter de 4 is enkel een distribiteurcode. Er wordt maar 1 model gemaakt voor heel Europa en als u de tv voor het eerst aanzet en kiest voor Nederland stelt de tv zichzelf helemaal in voor het gekozen land dus met Ziggo en alle NL Apps enzovoort. In elke G4 zit gewoon de Alpha 11 processor en hetzelfde panel enzovoort. Als u ons een mail wilt sturen naar info@plasmavisie.nl dan kunnen wij contact met u opnemen.

Plasmavisie sales support

Hier het officiele antwoord van LG support Nederland: Het verschil in de aanduiding van de modellen is te wijten aan verschillende distributiekanalen door heel Europa. De G4 modellen hebben dezelfde technische specificaties. Het klopt dat er verschillen kunnen zijn als bijvoorbeeld WISA en digitale TV provider maar dat heeft alleen te maken voor welk land u kiest als u de TV voor het eerst aanzet. Bijvoorbeeld u kiest voor Nederland dan worden bijvoorbeeld WISA en Ziggo geactiveerd maar kiest u een ander land kan het zijn dat WISA niet wordt geactiveerd en andere digitale tv providers tevoorschijn komen voor het gekozen land. Wij hopen u hiermee voldoende mee te hebben geinformeerd.

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops