AlgemeenRecent kocht ik één van de eerste voorradige ASUS ROG Zephyrus G16 toestellen bij Azerty. Met dank aan een Tweakers melding dat de prijs er was gedaald en hoewel Azerty naar mijn ervaring steeds goedkoop is, was deze korting een aangename verassing. Snel bestellen was de boodschap en dat is iets waar ik bij Azerty geen schrik voor heb. De afhandeling verloopt immers altijd heel correct.
VerzendingIk ben reeds lang klant bij Azerty en desondanks ik in het Franstalige landsdeel van België woon, ervaar ik steeds een vlotte communicatie en snelle levering en afhandeling van RMA's.
Ook deze laatste bestelling arriveerde sneller dan verwacht. Met een weekend tussen hoefde ik maar 2 werkdagen te wachten.
Geen schade aan de verpakking en netjes na aanbellen aan de voordeur afgeleverd.
Ik mocht deze geweldige laptop van het topmerk Asus in perfecte staat in ontvangst nemen. Net zoals het hoort. In het verleden bestelde ik vaak onderdelen waarmee ik tot op heden steeds mijn eigen computer samenstelde. Nu is het eens tijd voor een laptop. Alles is steeds netjes verpakt. De enkele keer dat ik een RMA diende aan te melden werd dat perfect opgevolgd door een medewerker van Azerty. Deze was begaan, empathisch en polste spontaan naar de stand van zaken. Ik werd nooit van het kastje naar de muur gestuurd en dat wordt ontzettend geapprecieerd.
Een pluim voor Azerty. Topproducten aan correcte prijzen en een topservice.