Azerty

Ik ben heel erg tevreden over Azerty! Het hele proces van uitzoeken tot bestellen en leveren ging heel erg goed en soepel. Over alles werd goed gecommuniceerd! Ik had nog paar keer vragen en onzekerheden en dat werd bijzonder goed beantwoord en behandeld. Alles was goed en zorgvuldig verpakt en verstuurd!
Ook fijne nog gewoon bereikbare helpdesk. Ook mailtjes kwamen snel met reactie terug.

Bijzonder in deze tijd waarin soms goede communicatie, menselijk contact e.d. er soms bijna niet meer zijn. ! Erg Goed en prettig.

Ook het feit dat ze gewoon meekijken naar je eigen samengestelde configuratie is eerder uitzondering dan regel bij bedrijven..

Daarbij hebben ze gewoon scherpe prijzen ook voor service en assemblage.

5 sterren...of nou ja Uitstekend dus in dit geval

Ennn...ik wou deze review al schrijven..Niet nadat ik zag dat er mogelijk een prijs te winnen is.....Denk dat ik ook paar mailtjes aan hun ga sturen. Dat is wat persoonlijker.

Zal ze ook aanbevelen bij vrienden...

Goed en zorgvuldig verpakt en volgens afspraak opgestuurd! Post NL zou eerst smiddags maar toen pas savonds komen.. Maar daar kan Azerty niks aan doen..

Paar keer op verschillende manieren contact gehad met advies, assemblage, helpdesk ...telefonisch, mail en whatsapp. Prima en zorgvuldige antwoorden.

Scorekaart voor Azerty