AlgemeenCombokit besteld van moederboord met een cpu er al ingezet.
TUF B650 met een AMD Ryzen 7 7800X3D (blijkt toch niet de AMD Ryze n 7 7800X3D te zijn)
Pakketje was optijd geleverd en hier was niks mis mee.
KlantenserviceStaat half uur in de wacht, word niet mee gedacht naar een oplossing.
1e keer gebeld was na een half uur in de wacht te staan op sluitings tijd en krijg je kijk er morgen meteen naar maar hoor je niks tot laat op de dag dus bel ik zelf.
Krijg je te horen dat die er nog geen tijd voor heeft gehad om naar te kijken, maar de oplossing is stuur de combokit maar gewoon terug en bestel hem opnieuw.
Uitgelegd dat de pc in elkaar is gezet en ik deze niet zelf uit elkaar wil halen.
Bieden ze aan om de hele pc maar op gestuurd te krijgen zodat zij hem er in kunnen zetten.
Zou een leuk idee zijn als je de pc dan niet minimaal een week kwijt ben en hun er maar op moet vertrouwen dat ze alles goed en netjes doen.
Na dat hij heeft gesproken met een manager of iemand vroeg hij of ik de serienummers kon door sturen van het moederboord, cpu en combokit.
Fotos gemaakt van het serienummer van moederboord en de enige sticker met serienummer op de doos.
Van cpu gaat lastig als je er niet eens een doosje van krijgt.
Reacties via de mail gaan traag, 1 per dag buiten hun werktijd om dus er snel op terug reageren heeft geen zin.
Morgen een week bezig met dit proberen op te lossen en er is nog niet eens een excuses vanaf gekomen.