Kamera Express

Ik sta aan het begin van een spannende carrièreswitch naar (vastgoed)fotograaf. Dat brengt niet alleen veel verandering met zich mee, maar ook de aanschaf van flink wat apparatuur: van een camera en 360-camera tot statieven en lenzen. Bij Kamera Express in Amsterdam werd ik echt heel fijn geholpen.

Rosa nam uitgebreid de tijd voor me en gaf eerlijk, kundig en professioneel advies. Ook de andere medewerkers waren enthousiast en dachten actief mee. Ze gingen echt "the extra mile" om me te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Dankzij hun begeleiding voelde mijn aankoop, ondanks het flinke bedrag, als een weloverwogen en goede investering. Ik liep de winkel uit met een stukje meer vertrouwen in dit nieuwe avontuur. Echt een topteam, bedankt!

Wat geweldig om te lezen dat je zo goed bent geholpen tijdens deze belangrijke stap in je carrière! We zijn ontzettend blij dat Rosa en ons team je met deskundig advies en enthousiasme hebben kunnen ondersteunen. Het doet ons goed te lezen dat je met vertrouwen en een goed gevoel de winkel hebt verlaten. We wensen je heel veel succes en plezier in je nieuwe avontuur als (vastgoed)fotograaf. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra advies nodig hebben dan kun altijd bij ons terecht! Heel veel dank voor je mooie woorden en tot ziens bij Kamera Express.

Scorekaart voor Kamera Express