Megekko

Volledige pc (alle componenten) besteld om 9 uur in de avond, volgende dag al in huis. Alles ging super gemakkelijk en de producten zijn van top kwaliteit. Ben volop aan het genieten van de computer build.

Informatie van alle producten waren top, enige opmerking is bij de waterkoeler die ik heb besteld. Hier werd aangegeven dat de afmetingen 240mm waren. Dit klopt voor de fans, maar omdat het water onderdeel onder de fans breder is paste het niet op zn plek in mijn case waar ik hem wou. Alsnog kunnen oplossen door wat te schuiven dus dat is fijn.

Voor de rest was alles top! Megekko blijft een aanrader, mijn broer en ik zijn altijd "vaste" klant bij megekko omdat je gegarandeerd goede onderdelen krijgt en ook nog is snel.

Twijfel je tussen webshops? Stop de twijfel als je je onderdelen kan halen bij megekko.

ordernummer: ME290725001202

Alles netjes en veilig verpakt, mocht je angst hebben dat bezorgers of pakketsorteerders wat ruig omgaan met je pakket? Dan hoef je daar niet bang voor te zijn met de manier waarop megekko de bestelling verpakt.

Scorekaart voor Megekko