AlgemeenIk heb een artikel retour gestuurd omdat bleek dat ik iets anders nodig had.
Ik heb de doos op 24 Juli besteld, op 28 Juli ontvangen, en 29 Juli ongeopend geretourneerd.
Omdat het een zware doos was, heb ik deze persoonlijk bij Megekko voor retour ingeleverd.
Op 1 Augustus krijg ik bericht dat het ongeopende product "montage schade" heeft en dat er onderdelen ontbreken, van het ongeopende product dat ik in het filiaal in Breda persoonlijk heb ingeleverd.
Bij dit bericht zaten foto's van schade aan scharnieren die duiden op gebruik. Ik heb het ding nog geen dag in huis gehad. Hoe kunnen er dan krassen en scharnier schade op zitten?
Dit betekent concreet dat ze me en gebruikt product met gebruikschade en ontbrekende onderdelen als nieuw hebben verkocht en dit nu op mij afschuiven terwijl ik het product nog geen dag in huis heb gehad en niet heb geopend.
Let dus op als je hier iets koopt. Betaal met credit card of paypal zodat je de betaling kunt terugdraaien, en maak foto's van alle dozen.
Edit: Uiteindelijk naar tevredenheid opgelost. Ze geven wel de fabrikant de schuld, maar goed het is voor mij opgelost. Score aangepast naar "voldoende"
Levertijd was prima. PostNL was vertraagd maar daar kunnen ze niks aan doen. Wat wel kwalijk is, is dat het dus blijkbaar geen nieuw product was, en dat ze dit bij retournering op mij afschuiven.
KlantenserviceZe hebben geen telefoonnummer zodat ik ze kan bellen over dit issue. Voor dit soort dingen vind ik dat heel kwalijk.