AlgemeenIk bestel al jaren met volle tevredenheid bij Azerty, en dat zegt wat! Of het nu gaat om een complete set-up of losse onderdelen, ik weet dat ik altijd kan rekenen op topkwaliteit én razendsnelle levering en de volgende dag al in huis!
Omdat ik regelmatig pc’s samenstel voor vrienden en familie, is betrouwbaarheid voor mij een must. En daarin stelt Azerty nooit teleur. Alles klopt: het aanbod is overzichtelijk, de specificaties duidelijk, en de service uitstekend. Geen verassingen, gewoon doen wat ze beloven en dat is zeldzaam tegenwoordig.
Het geeft me telkens weer een gerust gevoel om hier te bestellen. Of het nu gaat om een moederbord, kast, GPU of zelfs randapparatuur: ik kijk meestal eigenlijk nergens anders meer. Azerty is voor mij hét adres voor alles wat met pc’s te maken heeft.
Kortom: als je zekerheid zoekt, snelheid waardeert, én kwaliteit verwacht, hoef je niet verder te zoeken. Azerty levert, elke keer weer.
De verzending bij Azerty is elke keer weer spot-on. Bestel je vandaag, dan ligt het morgen vaak al op de mat, superhandig als je snel verder wilt met een project. Wat ik vooral waardeer: mijn pakketten komen altijd netjes aan. Geen schade, geen rommelige dozen, gewoon goed verpakt.
In al die jaren heb ik zelden problemen gehad met levering, iets wat ik van andere (grotere) spelers helaas niet kan zeggen. En áls er eens iets was, dan werd het binnen één of twee mailtjes netjes opgelost. Geen gedoe, geen lange wachttijden, gewoon duidelijke en behulpzame service.
Precies zoals het hoort en dat maakt bestellen hier elke keer weer een plezier!
Ik heb niet vaak contact hoeven opnemen met de klantenservice van Azerty, maar als het moest, was het top. Snel reactie, duidelijke communicatie en alles werd meteen goed geregeld. Geen wachtrijen, geen gedoe, gewoon effectief geholpen.
Precies zoals je het wilt: vlekkeloos en zonder moeite.