MediaMarkt

Oordopjes gekocht die niet goed bleken te werken. Toen ik ze terug wilde sturen op de website een retourlabel aangevraagd. Deze kwam niet binnen op mijn mail. De klantenservice gebeld die beloofden het retourlabel op te sturen. Ook niet ontvangen. Via een support ticket een mail weten te sturen (met een omweg) aan de klantenservice. Die gaven aan dat ik online een retourlabel moest aanvragen, toen ik aangaf dit al gedaan te hebben vertelden ze mij dat ik online een retourlabel moest aanvragen. Toen ik opnieuw vertelde dat ik dit al gedaan had, maar dit niet werkte vertelden ze mij dat ik online een retourlabel moest aanvragen. Uiteraard vertelde ik ze dat ik dit al gedaan had, maar dit niet werkte. Dit ging nog even zo door tot een medewerker zei dat ik het bij de winkel moest inleveren.

Aangekomen in de winkel werd mij verteld dat het een hygiëne product betreft en dat ik het maar online moest proberen. Ik wilde natuurlijk niet nog een keer mailen voor exact hetzelfde antwoord dus ik nam telefonisch contact op. De persoon aan de telefoon zou direct het retourlabel naar mijn mail sturen. Ik ontving een reparatiebon, geen retourlabel. Ik vroeg (weer per mail) van welke postmaatschappij het label was. De medewerker gaf aan dat deze van DHL was.

Enkele dagen later ontving ik van Mediamarkt een nieuwe mail met daarin een uitleg dat het online retoursysteem kapot was en dat ik online opnieuw een retourlabel moest opvragen. Ik reageerde dat ze even moesten kijken naar het 'DHL Label' dat hun collega mij had opgestuurd. Ik kreeg geen reactie meer, maar een dag kreeg ik het bericht dat mijn geretourneerde pakket door hun ontvangen was en dat ik mijn aankoop bedrag terugkreeg.

Onvoorstelbaar idioot.

Het duurde drie dagen in plaats van de beloofde volgende dag.

Zie toelichting bij de korte toelichting op de algemene beoordeling. Dergelijke klantenservice wens je je ergste vijand nog niet toe.

Scorekaart voor MediaMarkt