Kamera Express

Voor mijn vakantie bij mn tweedehands SONY Alpha 7II een mooie tas gekocht en al staan kwijlen bij een mooi Macro Objectief. Helaas nog geen budget omdat de vakantie voor de deur stond. De tas werd thuis gestuurd, waardoor ik deze op tijd had, erg fijn mee-gedacht door de winkel in Arnhem.

Na de vakantie bleek er nog wat over en besloot ik de SIGMA 105mm F/2.8 DG DN Macro Art Sony FE te kopen. Ook moest de sensor van mijn nieuwe tweedehands camera gereinigd worden. Erg fijn geholpen wederom!

Terwijl ik wachtte (10 minuutjes) werd de behoorlijk vieze sensor gereinigd, en aansluitend kon ik de SIGMA even in de winkel testen. Ook hebben we twee andere objectieven (SONY en Tamron) vergeleken. het advies hierbij ind e winkel was doorslag-gevend! omdat ik naast fotografie ook film wil schieten, bleek e Sigma de betere keus (terwijl dit niet de duurste was). Dus weer heeft de winkel in Arnhem zich bewezen qua toegevoegde waarde! Ik zit zelf ook ind e detailhandel van mooie dingen voor de hobby (espressomachines) en kan ontzettend waarderen hoe de medewerkers van Kamera-Express in Arnhem snappen hoe je een klant blij maakt! Dikke aanrader dus!

Uiteraard heb ik als laatste het objectief voorzien van een filter (ter bescherming) en ook hier werd goed geadviseerd, het goedkoopste filter heeft nadelige invloed op de beeldkwaliteit, dus op advies een iets fraaier exemplaar erop laten zetten. Happy Camper!

Scorekaart voor Kamera Express