AlgemeenAls techliefhebber en veeleisende klant ben ik door de jaren heen bij veel webshops geweest, maar keer op keer kom ik terug bij AZERY. Waarom? Omdat ze consistent leveren op de punten die er écht toe doen: betrouwbaarheid, scherpe prijzen en een klantenservice die meedenkt en oplost.
Onlangs heb ik een compleet nieuw PC-pakket aangeschaft bij AZERY, van kast tot koeler. Alles verliep vlekkeloos – duidelijke communicatie, snelle levering en goed verpakte producten. Toen ik na levering één onderdeel wilde ruilen, werd dit zonder gedoe of vertraging geregeld. Dat zie je niet vaak meer!
Wat me vooral opvalt, is de professionele en vriendelijke klantenservice. Ik kreeg gericht advies bij het samenstellen van mijn setup, inclusief alternatieven waar ik zelf niet aan had gedacht. Ze nemen de tijd voor je – telefonisch én via e-mail – en je merkt dat ze verstand van zaken hebben.
In een markt waarin service steeds meer lijkt te verdwijnen, weet AZERY zich nog te onderscheiden. Het voelt vertrouwd om hier te bestellen. Geen pushmarketing, geen onduidelijkheden – gewoon doen wat ze beloven.
Kortom: zoek je een betrouwbare webshop voor je PC-onderdelen of complete setup, dan is AZERY wat mij betreft de standaard. En ja, ik hoop natuurlijk op dat tegoed van €500 – maar zelfs zonder die prijs blijf ik gewoon klant.
De levering van mijn complete PC-pakket verliep snel, zorgvuldig en precies zoals beloofd. Alles was netjes verpakt, geen beschadigingen of ontbrekende onderdelen – en dat bij een flinke bestelling met meerdere componenten. Wat ik vooral waardeer, is dat AZERY de levertijd realistisch communiceert en zich daar ook aan houdt. Geen loze beloftes of vage schattingen zoals je bij andere shops nog weleens ziet.
Binnen 1 werkdag had ik alles al in huis, compleet en in topconditie. Zelfs de grotere, kwetsbare onderdelen zoals de behuizing en grafische kaart waren goed beschermd verpakt, wat vertrouwen geeft dat ze weten hoe belangrijk dit voor klanten is.
Voor mij bevestigt dit opnieuw dat AZERY niet alleen scherp geprijsd is, maar ook betrouwbaar in logistiek en aftersales. Dat maakt het verschil als je met waardevolle hardware werkt.
Wat AZERY voor mij echt onderscheidt van andere webshops is hun klantenservice. Toen ik na levering één onderdeel wilde ruilen (gewoon omdat ik me bedacht had), werd dat zonder discussie en supersnel geregeld. Geen gedoe, geen kleine lettertjes – gewoon duidelijke communicatie en direct een oplossing. Je merkt dat ze klantgericht denken en snappen dat service net zo belangrijk is als het product zelf.
Ik had daarnaast ook inhoudelijke vragen over compatibiliteit tussen onderdelen. Binnen korte tijd kreeg ik deskundig en eerlijk advies, met alternatieven waar ik zelf nog niet aan gedacht had. Je spreekt hier mensen die écht verstand hebben van hardware, en dat geeft vertrouwen.
Kortom: bij AZERY voel je je als klant gehoord, serieus genomen en ondersteund – ook ná de aankoop. Dat zie je zelden meer tegenwoordig, en voor mij is dat een belangrijke reden om steeds weer bij hen terug te komen.