AlgemeenIk bestelde artikel welke sterk verouderd is en al heel lang niet meer wordt ondersteund door de fabrikant, ik heb de volgende dag mijn bestelling geannuleerd en daarvan een bevestiging ontvangen, het geld zou binnen twee weken terug zijn gestort.
Ik vind twee weken een erg lange termijn aangezien er geen retour proces hoeft te worden gestart bovendien is deze termijn verstreken en is er niets gerestitueerd, telefonisch slecht bereikbaar. Ik zou hier niets bestellen met de informatie die ik nu heb.
Slecht bereikbaar en komt eigen belofte niet na. Nog geen restitutie ontvangen.
Het tuig heeft mijn aankoopbedrag van 249,99 euro nogaltijd niet gerestitueerd,
Het is wederom overduidelijk gebleken dat dit een malefide organisatite is.
juist nog met Johan gesproken hij zegt mij niet te kunnen(lees willen) helpen communicatie moet via juridische weg verlopen dan ben je een kwaadwillende ondernemer, ik waarschuw je graag BLIJF HIER WEG! IK HERHAAL BLIJF HIER WEG!
Zoals iedereen kan zien reageren ze zelfs niet met een goedkoop excuus om het waardeloze ondernemerschap te verdedigen.
Mensen koop hier niets ik herhaal KOOP HIER NIET!
Zoals elders te lezen valt het zijn echte oplichters, er zijn ruim voldoende goede ondernemers waar je op prettige en eerlijke wijze zaken kunt doen.