AlgemeenMijn ervaring met Kamera Express was uitstekend, dus deel ik die graag, niet alleen om anderen te helpen bij hun keuze, maar ook om waardering uit te spreken naar het team dat het goed voor elkaar heeft.
Ik wilde wat minder naar het kleine schermpje kijken waar we met z’n allen te veel tijd op doorbrengen, en vroeg me af of een verrekijker iets voor mij zou zijn. Na veel inlezen en vergelijken kwam ik uit bij een Vortex kijker, die ik online bestelde bij Kamera Express. Die eerste ervaring was al verrassend positief — echt een wereld ging voor me open qua beeldkwaliteit en beleving.
De verrekijker beviel zó goed dat ik besloot hem om te ruilen voor een krachtiger model met iets meer vergroting. Ik ben daarvoor naar de winkel in Capelle aan den IJssel gegaan. Mooie, moderne zaak, het was er lekker druk op een zaterdag in de vakantieperiode. Alles goed geregeld met een nummertjessysteem, dus geen wachtrijen of chaos — gewoon rustig rondkijken tot je wordt geholpen.
De medewerker die ons hielp, Danny, was vriendelijk, enthousiast en erg betrokken wat ik altijd zeer waardeer met mijn 35 jaar ervaring in het adviseren van mensen. De gereserveerde kijker en accessoires lagen al klaar, zoals telefonisch was afgesproken. Ik kon hem zelfs buiten even testen en kreeg duidelijk uitleg over de verschillen met het vorige model.
Uiteindelijk erg blij met mijn aankoop én de service. Je voelt dat men hier verstand van zaken heeft én passie voor wat ze doen. Als ik ooit NOG verder wil kijken, dan weet ik waar ik moet zijn: Kamera Express Capelle!