AlgemeenToevallig ontdekt dat onze oude diepvries aan de bovenkant en zijkant (buitenkant) ijskoud en nat was. Omdat de diepvries toch al ruim 12 jaar oud was maar besloten de diepvries en de koelkast te vervangen. Even zoeken naar recente modellen. Etna had soortgelijke modellen. Diepvries en koelkast exact dezelfde maat en kunnen tegen elkaar gezet worden zodat ze eruitzien als één grote Amerikaanse koel/vrieskast. Overal even duur. Maar omdat we goede ervaringen hadden met Coolblue daar besteld. Ging soepel en kon al volgende dag geleverd worden.
VerzendingOmdat we de volgende dag niet thuis waren, gekozen voor levering eind van die week. Dat was mogelijk en kostte niks. Alle andere opties kosten wel allemaal extra.
Heel laat in de avond voor levering krijg je een mail met bericht of de levering in ochtend of middag is. Pas laat in de nacht komt er dan een bericht met een tijdsaanduiding. Je weet dus pas vroeg in de ochtend of ze die ochtend (kan vanaf 7.30) al komen. Als je de oude diepvries dan nog leeg wilt ruimen en schoonmaken is dat heel erg weinig waarschuwingstijd. Je wilt ook niet alle bevroren spullen de dag er voor uithalen en laten ontdooien. Dus maar wekker gezet en om 5.45 mail gecheckt. dat is wel vervelend.
Onze spullen werden iets na tien geleverd dus uiteindelijk wel tijd voor omruimen.
Bezorging ging netjes en flitsend snel. Spullen in de hal neerzetten en oude spullen die klaarstonden meenemen.