AlgemeenLaatst veel pc onderdelen voor een nieuwe build besteld bij Azerty. Azerty heeft een duidelijke website en betalen verloopt makkelijk. Sommige onderdelen waren direct leverbaar, andere hadden een levertijd van 2-3 dagen. Uiteindelijk heeft het wat langer geduurd doordat een product slecht leverbaar was, maar Azerty heeft mij netjes geïnformeerd hierover en gepaste oplossingen aangeboden.
VerzendingOp een zaterdag besteld, de volgende zaterdag binnengekregen. Dit kwam door mogelijke leveringsproblemen bij de leverancier, want Azerty had het product zelf niet op voorraad in eigen magazijn. De levering werd als twee pakketten geleverd (case en alle andere onderdelen) op hetzelfde tijdstip met PostNL. Producten waren zeer netjes verpakt en ook de case met veel glaswerk was zonder schade binnengekomen.
KlantenserviceNadat de beoogde levertijd verstreken was, heeft de klantenservice van Azerty mij netjes een paar oplossingen aangeboden. Ik had gekozen voor een deellevering gezien een product slecht leverbaar zou zijn. Gelukkig bleek dit een systeemfout te zijn en heeft een medewerker mij een persoonlijk bericht gestuurd dat toch alle producten in een keer geleverd zouden kunnen worden! De klantenservice reageert erg snel en vriendelijk op de verzoeken van de klant.