AlgemeenIk zocht al een tijdje specifieke fans van valkyrie, maar vond ze los te duur. Ineens zag ik een hele mooie aanbieding. De valkyrie dragonfang 360 wit.en ja, dezelfde fans als ik zocht. En dat voor de prijs van 7 euro.
Ik ging er van uit dat het een foutieve prijs vermelding was, maar toch besteld met het idee wie niet waagt wie niet wint.
Toch werd het product dezelfde dag nog verzonden. De volgende ochtend factuur via email en s middags product al binnen.
Veilig verpakt en in perfecte staat aangekomen.
Top service, ennof prijs foutje was of niet. Het is geleverd, snel en goed.
Aanvulling. 20 juli krijg ik een email met een zogenaamde ticket die 15 juli aangemaakt is dat de prijs een fout is. En ze willen dus 150 euro extra betaling of product retour. Uiteraard gaat gebruikt product retour. Jammer dat ze er achter gekomen zijn aan de hand van deze review en daar over liegen door ineens een oude datum gebruiken. Neem gewoon contact met me op om het ook te lossen en niks aan de hand.
Dezelfde dag verzonden en volgende dag veilig ontvangen. Snel en goed
KlantenserviceNa aanleiding van mijn revirw achter prijsfout komen, en dan maar liegen over de datum dat hun er achter gekomen zijn. Jammer dat ze het op eenzelfde manier denken te moeten oplossen