AlgemeenSimpel genoeg, hun deals zijn bij lange niet zo goed als elders maar kijk wat uit voor de outlet. Heb er een zeer mooi moederbordje aan 2/3en van de prijs kunnen kopen.
VerzendingZielig, een bestelling van 1000 euro wordt verzonden met alles in 1 grote doos. Als stuffing wordt wat papier en luchtzakjes toegevoegd. Zoals u al verwacht werd een van mijn lichtere pakjes door een van de grotere verpletterd. De doos zijnde compleet kapot.
KlantenserviceNa klantendienst te contacteren over de slechte verzending werd me verteld dat de doos zijn dienst bewezen heeft, en dat ik geen vervanging kan krijgen. Wetende dat de doos belangrijk is voor resale value en als pronkstuk bestaat is dit onacceptabel. Ik zal mijn volgende grote koop dan ook elders doen.
Ik zou dan ook aanraden geen koop van verschillende onderdelen samen te doen. In mijn geval werd de CPU doos verpletterd door mijn AIO, om maar een voorbeeld te geven.
Bedankt voor jouw review, jammer genoeg kan het wel bij transport gebeuren dat productdozen beschadigd geraken. We nemen je feedback intern op en bekijken of we onze processen hierrond kunnen verbeteren!