Megekko

Toen ik besloot mijn nieuwe game-pc samen te stellen, kwam ik na wat rondkijken uit bij Megekko. Ik kende eerder alleen Alternate en Azerty, maar Megekko heeft me echt verrast — in de beste zin van het woord!

Hun site is super overzichtelijk en handig om doorheen te klikken. Je vindt makkelijk wat je zoekt, of je nou een grafische kaart, moederbord of waterkoeling nodig hebt. De filters werken goed, de productinfo is duidelijk, en je krijgt snel een indruk van de beste keuze voor je budget.

Qua prijs zit je hier écht goed. Alles wat ik nodig had was voordeliger dan bij de concurrenten — en dat zonder in te leveren op kwaliteit. Ik kon daardoor net dat tikkeltje extra aan mijn build toevoegen.

Ik ben er heel blij mee. Megekko heeft mijn vertrouwen gewonnen en is vanaf nu mijn vaste plek voor alles wat met pc's te maken heeft. Of ik nu iets kleins nodig heb of weer aan een nieuw project begin — ik kijk eerst op Megekko. Een echte aanrader!

binnen een dag had ik álle onderdelen in huis! Geen gedoe, geen vertraging, gewoon snel en netjes bezorgd.

Scorekaart voor Megekko