AlgemeenBetrouwbare service en scherpe prijzen – top ervaring met MeGekko
Onlangs heb ik vier pc-onderdelen besteld bij MeGekko, en ik ben bijzonder tevreden over het hele proces. Mijn bestelling bestond uit:
* **Gigabyte GeForce RTX 5060 TI WINDFORCE 16GB videokaart**
* **Phanteks XT Pro Ultra Black behuizing**
* **Patriot Viper Venom 2x16GB 6000Mhz CL30 geheugenmodule**
* **Lexar NM1090 Pro 1TB M.2 SSD**
Ik heb flink rondgekeken en bij MeGekko vond ik deze onderdelen voor de laagste prijs op het internet. Bestellen ging soepel, met **betaling via iDEAL** en **gratis verzending binnen Nederland**.
Wat MeGekko echt onderscheidt, is hun logistiek: voor 22:30 besteld, de volgende dag in huis – en dat was ook daadwerkelijk het geval. Alles werd keurig en stevig verpakt geleverd, zonder beschadigingen.
De communicatie was helder en punctueel**, met duidelijke updates over de status van mijn bestelling; ( Klantenservice heb ik niet nodig gehad, want alles verliep zoals het hoort.
Ook het feit dat MeGekko een **30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie** biedt, geeft extra vertrouwen.
Niet voor niets heeft MeGekko de **Tweakers Award 2023/2024 voor Beste Webwinkel** gewonnen – die titel is meer dan verdiend.
Kortom: scherpe prijzen, snelle levering, uitstekende service. Ik zou zonder aarzelen opnieuw bij MeGekko bestellen.
5/5 – Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare hardwareleveranciers.**