Kamera Express

We gingen bij Kamera Express op zoek naar een instap systeemcamera. We hadden vooraf zelf veel onderzoek gedaan, maar hoopten dat iemand in een Kamera Express-winkel ons kon helpen tot een uiteindelijke keuze te komen. Kamera Express stelde niet teleur. We werden met heel veel geduld geholpen. De medewerker luisterde goed naar onze wensen en kwam met een aantal voorstellen en hielp ons om te beslissen wat belangrijk en wat minder belangrijk was. Ook bij de keuze van het objektief kregen wij no-nonsense advies. Ondanks het feit dat we zelf al veel onderzoek gedaan hadden, bleek het buitengewoon waardevol om met iemand in de winkel te praten.

Wat een mooie ervaring, dank je wel voor het delen! Fijn om te lezen dat jullie ondanks jullie goede voorbereiding toch nog zoveel waarde hebben gehaald uit het persoonlijk advies in de winkel. We vinden het belangrijk om goed te luisteren en mee te denken zonder poespas, dus super om te lezen dat dat zo is overgekomen. Veel plezier met jullie nieuwe systeemcamera!

Scorekaart voor Kamera Express