Megekko

Op Megekko kan je alles vinden wat je nodig hebt aan computer componenten, het is daarom ook altijd mijn go-to als ik mijn pc wil upgraden. De prijzen zijn weliswaar iets duur, maar daar tegenover staat wel een goede klantenservice, garantie en betrouwbaarheid van de webshop. Op de webshop staat alles erg keurig overzichtelijk in nette kolommen gerangschikt zodat je snel je weg kunt vinden op de website. Fijn om te winkelen!

De levering was netjes op tijd, er werd goed vermeld wat de status was van mijn bestelling. Helaas kreeg ik wel een defect component binnen. Of dit ligt aan de verpakking weet ik niet zeker, maar dat denk ik niet. In de verpakking worden namelijk plastic zakken met lucht toegevoegd, zodat de verpakking niet kan schuiven in de verzendoos. Het komt over het algemeen ook wel vaker voor dat een bepaald component het soms gewoon niet doet. Los daarvan kon ik in elk geval makkelijk mijn product retourneren zonder poespas. Dit kan heel gemakkelijk via de webshop. Zodra je je retour hebt aangemeld krijg je een mail met tips hoe je het kan verpakken en krijg je zelfs een paar service punten waar je je pakket kan inleveren. Erg handig!

De klantenservice is ook erg top. Ik had namelijk het defecte product teruggestuurd met de gedachte dat ik het geld terug zou krijgen. Het bleek dat je een vervanging kreeg, wat onnodig was in verband met een al eerder besteld nieuwe product. Na een mailtje gestuurd te hebben werd hier al snel op gereageerd. En is alles geregeld. Binnen een (werk)dag heb ik het geld teruggekregen en is de verzending van het vervangende product geannuleerd.

Scorekaart voor Megekko