AlgemeenSuperfijne webshop, kan ik er heel veel over zeggen. Maar als we het hebben over webshops is dit wel echt een van de beste. Ik bestel al een aantal jaar bij Megekko en altijd tevreden, nu de laatste bestelling helemaal. Een normale bestelling, wat computeronderdelen en wat software, niks bijzonders. Zondag bestelt, maandag op PostNL, dinsdag nog niks binnen. Dus ik mailtje sturen naar klantenservice, binnen een kwartier een antwoord, pakket was mooi op schema weg bij Megekko, maar bij PostNL lag hij nog in de wachtrij, krijg verder goed advies en de opdracht om terug te mailen als het er een paar dagen later ook niet was, dan gingen zij er weer verder achteraan. In totaal waren het vier mailtjes, en in totaal duurde het gesprek iets minder dan een uur, geen irritante antwoordapparaten en wachtrijen, niet een hele dag wachten op een antwoord op je email. Echt een topervaring!
Vandaar ook deze review, deze webshop is zo fijn om te gebruiken, goede prijzen, goede levertijden(als PostNL het niet verzaakt, maar dat is niet Megekko's schuld), goede klantenservice en goede retourservice. Als je twijfelt om wat te bestellen bij Megekko, is dat niet nodig, geniet van de goede service en koop lekker wat je nodig heb.
Bestellingen zijn altijd goed ingepakt in normaal formaat dozen, dus niet een hele grote doos voor een dvd en een telefoonhoesje. Ook is de verzending altijd op tijd, op de dag besteld is eigenlijk altijd de volgende dag verzonden. Wat al eerder gezegd is dat mijn bestelling op tijd bij Megekko wegging en daarna kwijtgeraakt was bij PostNL, dus houdt dat niet tegen de webshop, want dat is niet eerlijk, Megekko verzendt altijd op tijd!
KlantenserviceSuperklantenservice! Ze hebben geen telefonisch contact, klinkt misschien een beetje raar en mogelijk een beetje hinderlijk, maar.. Doordat ze geen telefonisch contact hoeven faciliteren,kunnen ze l hun energie stoppen in het email-contact, wat zonder twijfel de beste emailklantenservice in nederland is. Snelle reactie, zelf geven ze aan binnen 2 uur, mijn ervaring is binnen een half uur. En ook een goeie reactie, persoonlijk, duidelijk en direct. Geen stomme lulverhaaltjes om een punt te verbloemen. Superfijne duidelijke klantenservice!