Doublepoint

Bij deze winkel een Denon platenspeler besteld. Levertijd van een paar weken en dat was voor mij geen probleem. Platenspeler kwam (zonder omdoos) netjes bij een pakketpunt in de buurt.

Bij het uitpakken bleek echter de stofkap bij een scharnier beschadigd. Dat kan gebeuren. We weten tenslotte allemaal hoe voorzichtig de pakketbezorgers soms kunnen zijn.

Hierover meteen melding gemaakt en dat zouden ze opnemen met Denon aangezien zij hem 1 op 1 hadden doorgestuurd. Maar daarna gebeurde er niets meer. Op Whatsapp berichten en mailtjes wordt niet meer gereageerd. Het kan dat ze nog op Denon wachten maar laat dat dan weten. Intussen is het ruim 2 weken stil. Teleurstellend.

Update 8-7: Zie klantenservice.

Ik vind het altijd zonde als men niet de moeite neemt voor een omdoos. Daardoor zitten er al meteen stickers op de doos wat bij een retour nadelig kan zijn. Maar product werd geleverd binnen de verwachte termijn.

Het kan zijn dat je nog wacht op je leverancier maar totale media stilte voor ruim 2 weken bij een artikel dat kapot uit de doos komt en niet reageren op mails en bij Whatsapp contact elke keer alleen maar melden dat je binnen 1 werkdag reactie krijgt. Niet dus.

Update 8-7: Het kan toeval zijn maar na de review heb ik nu een reactie dat het vervangende onderdeel in bestelling staat. De communicatie kan wat beter maar het wordt wel opgelost en dat is dan wel positief. Vandaar heb ik mijn beoordeling van de klantenservice ook iets aangepast.

Scorekaart voor Doublepoint