AlgemeenIk heb op 27 april twee speakers besteld, die ene levertijd van 2 werkdagen hadden. Na een week nog niks gehoord te hebben, heb ik gevraagd hoe het zat. Ik kreeg toen snel en vriendelijk reactie dat ze me gratis wilden upgraden na de opvolger van de speakers. Deze stonden met 3-4 werkdagen levertijd op de site.
Na weer een ruime week niks ontvangen, dus gevraagd hoe dit zat. Ze waren vergeten de levertijd te updaten en dit was 2 weken. Weer ruim de tijd gegeven, maar weer niks ontvangen. Deze keer duurden de reacties ook steeds langer. Het lag aan vertraging bij de leverancier, maar ik kreeg nergens updates van hun kant. Uiteindelijk was 12 juni mijn geduld op en heb ik de bestelling geannuleerd. Hier kreeg ik een bevestiging van dat het binnenwas en zoals de voorwaarden zeiden, binnen 14 dagen terug op mijn rekening zou staan.
Je raadt het al, de 14 dagen zijn voorbij en geen geld terug. Ook weer geen reactie op mijn mail van voor het weekend. Het voelt alsof ik aan het lijntje wordt gehouden. Terwijl ik ook bijbehorende stands, de 3030fsi, had gezien en graag daar wou bestellen. Maar ik durf het risico niet aan of ik mijn product of geld wel krijg.
Hopelijk krijg ik alsnog binnen een redelijke termijn mijn geld terug, maar dit is niet prettig zaken doen.
3-7-2025: winkel heeft contact opgenomen met uitleg. Dat vind ik netjes, daarom de update, de recensie blijft verder intact. Ik heb ook een reservering op mijn creditcard voor het bedrag wat ik nog terugkrijg, als dit definitief is, update ik deze review.
4-7-2025: geld terug gekregen,waarmee deze review is afgerond.
De levertijd wordt maar uitgesteld en uitgesteld. Ze bieden snelle levertijden op de site aan, maar na 6 weken wachten heb je nog niks.
KlantenserviceZe reageren wel snel en vriendelijk, dus daarom 2 van de 5 sterren. Maar ze doen niet wat ze zeggen, daarom oordeel ik dit toch als slecht.