AlgemeenHet gebruikersgemak op Megekko is heel goed de site is heel simpel en overzichtelijk. De prijzen zijn duidelijk soms zijn de specificaties een beetje vaag over wat voor type fans bij een waterkoeler zitten ect ect. Een bestelling maken gaat heel makkelijk en ik ben zeer blij met de verschillende betalingsopties die ze aanbieden op de site. Kortom, een zeer fijne gemakkelijke site om te gebruiken van uitzoeken to bestellen en betalen van verzending tot ontvangst is zeer prettig. Duidelijke facturen bij de pakketten en duidelijke garantie termijnen, ik heb alle informatie die ik nodig heb als klant.
VerzendingDe ervaring die ik normaal gezien heb met webshops en verzending had mijn verwachtingen met Megekko zeer laag. MAAR!!! Megekko heeft mij zeer verrast met de belofte die ze maken op hun websites. Je kunt nog in de begin van de avond bestellen en het wordt nog netjes die avond mee gegeven met de pakketdienst zelfs bij grote order als die van mij. Ik ben hier zeer tevreden over mijn bestelling is snel en veilig aangekomen.
KlantenserviceZelf vind ik het zeer vervelend als ik bedrijf niet kan bellen om een vraag te stellen over de spullen die ik heb besteld. Vooral met dit soort producten waarbij je over het algemeen veel geld doet uitgeven zou ik het fijn vinden als Megekko ook een kleine klantenservice heeft om te bereiken. Na het zoeken heb ik alleen een contactformulier gevonden die je dan zou moeten invullen en moet wachten tot dat Megekko contact met jou opneemt. Dit vind ik zelf erg vervelend en had liever een direct telefoonnummer gehad die ja kan bellen of zelfs kan whatsappen voor vragen over je order en/of producten ect ect.