AlgemeenIk kwam voor advies over de aanschaf van een nieuwe IPad, dit omdat mijn huidige IPad ondertussen 12 jaar oud was en geen updates meer kon krijgen. De medewerkers heeft mij meer dan prima geholpen en van het juiste advies voorzien. Resultaat gelijk een nieuwe IPad aangeschaft. Ook goed advies gekregen over hoe de “ oudere” spullen met een Lightning aansluiting gebruikt kunnen worden d.m.v. een verloopstekker van Apple. Deze ook gelijk besteld en deze werd binnen 3 dagen netjes via DHL bezorgd. Megekko is de nieuwe benaming voor het oude vertrouwde CD-Romland waar ik al in mijn Commandor 64 tijd kwam, de winkel zat toen nog in Roosendaal tegen over het station. Dus kwaliteit en goede service is niets nieuws voor dit bedrijf. Een aanrader als je iets nodig hebt en niet gebruik wilt maken van de “deskundigheid” bij de grotere electronica winkels.
VerzendingNetjes op de afgesproken dag afgeleverd en de IPad gelijk meegenomen uit de winkel.
KlantenserviceSnel en deskundig geholpen door een vriendelijke medewerker. Ook heeft hij de aanvullende bestelling in het systeem gezet en verder geregeld.