AlgemeenOverzichtelijke website, duidelijk bestelproces, scherpe prijzen en een uitstekende klantenservice.
Blij met mijn nieuwe Microsoft Surface Pro 11 Intel 266V en bijbehorend toetsenboard.
Tot het moment dat je bestelling aan post.nl wordt overgedragen is alles zeer overzichtelijk en krijg je duidelijke informatie wanneer je bestelling wordt verstuurd. Track & Trace informatie van post.nl geeft aan dat het pakket de volgende dag wordt bezorgd, Op de bezorg dag zelf is de Track & Trace informatie een rommeltje. In de ochtend is te zien dat er in de middag wordt bezorgd en vlak voor het tijdsblok wordt er van het een op andere moment aangegeven dat het niet gelukt is om je pakket te bezorgen en dat er de volgende dag een nieuwe poging wordt gedaan. (Net voor het moment dat de bezorger zou moeten gaan rijden.) Ongeveer anderhalf uur later staat de post.nl bezorger in de straat en wordt er een ander pakket bezorgd, maar niet die van Azerty. Onbegrijpelijk. Gelukkig is het de volgende dag wel bezorgd, al was de bezorger later dan de eind tijd van Track & Trace. Zo weet post.nl een zeer positieve bestel ervaring aardig te verpesten.
KlantenserviceDoordat post.nl een rommeltje maakt van de bezorging, dit bij de klantenservice van Azerty gemeld. Een ontvangst/leesbevestiging kreeg ik na ongeveer 10 min. op mijn email, maar die dag verder geen antwoord. Gelukkig kreeg ik de dag daarop een uitgebreid antwoord en heeft Azerty geprobeerd een klacht in te dienen bij post.nl. Maar omdat het pakket de volgende dag alsnog bezorgd is door post.nl, is het niet mogelijk een klacht in te dienen bij post.nl. Vreemd eigenlijk want zo blijft post.nl hiermee weg komen en wordt er geen dossier opgebouwd, ook wordt nu niet duidelijk hoe vaak deze situatie voorkomt.