ALTERNATE.nl

Echt ontzettend teleurgesteld in Alternate. Ik heb dure onderdelen besteld voor een nieuwe pc. Alles ontvangen en in elkaar gezet, maar toen bleek het moederbord defect. Na contact met de klantenservice werd me telefonisch verteld dat ik het retour kon sturen en, als het inderdaad defect bleek, mijn geld terug zou krijgen.

Omdat ik de pc nodig had, heb ik in goed vertrouwen een tweede moederbord besteld, opnieuw bij Alternate. De nieuwe werkte direct. Duidelijk dus dat het eerste bord kapot was.

Twee weken lang na het ontvangen van de retour, bleef het stil over de retourzending. Pas nadat ik zelf meerdere keren contact opnam (waarbij mijn tickets automatisch gesloten leken te worden?) kreeg ik eindelijk reactie. Geen geld terug, omdat het moederbord “gebruikt” is. Maar hoe moet ik anders vaststellen dat het product defect is als ik het niet eens mag aansluiten?

Resultaat:
- Twee moederborden gekocht
- €2000 verder
- Slechte, trage en tegenstrijdige communicatie
- Geen enkele coulance of klantgerichtheid

Wij bestellen hier nooit meer. Voortaan weer naar CoolBlue of Azerty] klanttevredenheid wel serieus genomen wordt.

1 dag later dan de website aangaf, maar alsnog prima binnen 2 dagen.

Tegenstrijdige berichten telefonisch vs de mail. Tickets met vragen worden automatisch gesloten met het volgende bericht:

Beste klant,

Dit is een automatisch gegenereerd bericht.

Uit uw e-mail begrijpen wij dat u een product wilt retourneren. U kunt hiervoor eenvoudig een retouraanvraag indienen via onze Service Portal: service.alternate.nl.

Hebben wij u verkeerd begrepen, heeft u een andere vraag, of lukt het niet via de Service Portal? Reageer dan gerust op deze e-mail. We helpen u graag verder.

LET OP! Uw ticket is gesloten tenzij u reageert.

-- dan reageer je en wordt die weer gesloten lol

Scorekaart voor ALTERNATE.nl