AlgemeenWe gingen naar Kamera Express Eindhoven voor het kopen van een systeemcamera. We werden geholpen door een zeer kundig personeelslid die ons goed advies gaf. We kwamen voor een combideal maar tijdens het advies werden we wel een beetje gestuurd naar een duurdere combi. Uiteindelijk toch bij onze eigen keuze gebleven maar die camera moest besteld worden. Het tweede bezoek werden we geholpen door beduidend minder kundige medewerkers, die overigens wel vriendelijk en behulpzaam waren.
Op basis van de eerste medewerker, kijken we toch tevreden terug op ons winkelbezoek.
Bedankt voor het delen van jullie ervaring en de mooie woorden over onze collega in Eindhoven! Fijn om te horen dat jullie goed en deskundig advies hebben gekregen tijdens het eerste bezoek. We nemen jullie feedback over het tweede bezoek ook zeker mee; we willen namelijk dat iedere klant dezelfde service en deskundigheid ervaart, ongeacht het moment of de medewerker. Dank voor het vertrouwen en fijn dat jullie uiteindelijk tevreden terugkijken. Veel plezier met de nieuwe camera en we hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen!