AlgemeenNa een eerdere goede ervaring met onderdelen uitzoeken voor een zelfbouw pc, nu weer een laptop besteld en een door Megekko een game pc laten bouwen. Voor de game PC besloten we langs te gaan voor uitgebreid persoonlijk advies (een aanrader als je een beetje in de buurt woont). Geweldig geholpen, door een echte liefhebber met vakkennis en een mooiere uitkomst dan ik verwacht had. Enorm aanbod, goede prijzen, niet meer dan je echt nodig hebt. Als laatste een extra check van de meesterbouwer of alles compatible is. Zij gingen aan de slag en met de belofte van een belletje als er nog onverwachte zaken waren.
VerzendingDe laptop werd netjes verpakt thuis afgeleverd op de door mij gekozen dag, een gebouwd game systeem moet je zelf afhalen.
KlantenserviceOp al je vragen (helaas alleen per mail) krijg je binnen een uur antwoord. Het belletje van de meesterbouwer kwam ook, of ze een extra usb hub voor de verlichting mochten inbouwen, en later (toen het niet stabiel bleek) een ander aanbod om op mijn waterkoeler nieuwe fans te zetten die compatible waren met de hub van mijn kast (zonder extra kosten!). Uiteindelijk een prachtig, goed werkend systeem kunnen afhalen.