Azerty

Om mijn hobby uit te breiden had ik al begin dit jaar mijn zinnen gezet op een terramaster en om te beginnen 3x22tb harde schijven erin te zetten.

Meerdere aanbieders konden het direct leveren maar ondanks de prijs hetzelfde is gekozen voor service mocht die nodig zijn na de verkoop.

Beide bestellingen hadden een korte levertijd en die kwam overeen met de uiteindelijke levering.

Website navigeert zeer prettig. Een groot assortiment. Prijzen zijn goed en meestal ook op voorraad.

minpunt er staat te vaak geen garantietermijn bij, en als deze er wel staat is dit onbetrouwbaar zie klantenservice.

Levertijden zijn juist. Melding dat je bestelling verzonden is. Goed verpakt verzonden.

Vooraf had ik gevraagd wat de garantietermijn is van de harde schijven. Antwoord was duidelijk en vlot ontvangen. Maar bleek niet veel later niet overeen te komen op de factuur en de website !

Update: van uitstekend naar slecht.
Op de website staat de garantietermijn bij de product.

5 jaar garantie en dit 2 keer meer staat er niet. Nu keek ik op mijn factuur en daar heeft men maar 2 jaar gegeven.
Mail gestuurd voor correctie op de factuur. In het antwoord was het kort maar krachtig de laatste 3 jaren mag je het zelf uitzoeken met de fabrikant.

Dus bellen een vriendelijke medewerker verbond mij door naar een persoon die wel eens beoordeeld mag worden of hij in staat is zich normaal te gedragen.

Aanpassing kon niet, na verwijzing website meent hij dat dit er wel staat. De vriendelijke collega beaamde dat wat ik aangaf juist is. Meneer had er geen zin in bij de retour en garantie afdeling, onbeschoft, liegen, Retour aangemaakt, 2004-2025 klant geweest. besteld bij andere aanbieder in Ridderkerk factuur keurig 60 maanden garantie via verkoper. hopelijk heeft Azerty de sportiviteit om zich te excuseren voor in ieder geval de gedragingen.

Scorekaart voor Azerty