AlgemeenIk ben 17 en 19 juni 2025 in de vestiging van Kamera Express in Leidsche Rijn geweest. Op beide dagen ben ik deskundig geholpen. Mijn doel was om een lens te kopen voor de Canon EOS 250D camera.
De keuze is gevallen op de Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM.
+ Positief was de deskundigheid van het personeel.
- Klein minpuntje was toen ik aangaf de lens te willen kopen dat ik op een vriendelijke, doch dringende toon gevraagd werd of ik nog andere dingen wilde kopen zoals een tas, verzekering of andere accessoire.
Een verzekering is nog logisch, maar ik vond het vreemd dat geprobeerd werd om mij bijvoorbeeld een uv-filter te verkopen terwijl ik mijn eigen lens meehad en de verkoper dus eerst had moeten vragen of ik al een uv-filter had omdat de maat dezelfde was op mijn eigen lens als op de nieuwe lens. Door de directe aanpak kan je dus iets kopen wat je al hebt en dat is niet servicegericht. Overall lag de nadruk heel erg op het kopen en niet het bieden van een mooie ervaring van het kopen van een lens. Wat een duur product is dus al genoeg zou moeten zijn. Klein verbeterpuntje dus.
Dankjewel voor je uitgebreide feedback en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Wat fijn om te lezen dat je onze deskundigheid hebt gewaardeerd! We nemen je opmerking over de verkoopaanpak serieus en zullen dit bespreken om onze service nog klantgerichter te maken. We hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe Canon EF 70-300mm lens en je Canon EOS 250D!