AlgemeenDoorverwezen naar Megekko door een collega (die reeds meerdere malen daar had besteld en zeer tevreden klant is). Duidelijke website, beschrijving van producten, bestel- en betaalmethode. Alles verliep heel vlot.
Verzending's Avonds rond 21h besteld en op zaterdag reeds ontvangen. Levering was in 2 pakketten en alles was veilig en mooi verpakt.
KlantenserviceIn eerste instantie werkte het geheugen niet zoals aangegeven op 6000MHz. Daarop mailtje gestuurd naar Megekko. Antwoord terug met melding dat ze op afstand weinig kunnen doen, wat uiteraard logisch is. Mocht ik dit door Megekko na willen laten nakijken dan kon ik een retour aanvragen met een duidelijke klachtomschrijving. Het advies was vooral om mijn vraag te stellen op het Megekko Forum gezien Megekko juist een technische klantgroep aanspreekt.
Ook al is dat antwoord op zich geheel vriendelijk en correct, toch had ik het gevoel een beetje in de steek gelaten te zijn.
Ik bestelde nieuw geheugen en deed een retour aanvraag van het initieel bestelde artikel.
Uiteindelijk bleek dat ik de verkeerde geheugenbanken had gebruikt. Het oorspronkelijk bestelde geheugen zit nu in de PC en werkt perfect! Het extra geheugen dat ik had besteld, gaat vandaag retour. Volgens mijn collega die Megekko aanraadde, komt dit helemaal goed. Ik schrijf een nieuwe review wanneer de retour werd verwerkt.