AlgemeenBegin Juni schafte ik een voor mijn doen nogal kostbare Desktop aan met een RTX5090.
Na een aantal dagen werd ik op de hoogte gebracht dat de levertijd niet 2-3 werkdagen zou worden, maar door omstandigheden 4-8. Hey, helemaal prima, het is vakantie tijd en ik kan best wel wachten.
Nog eens 2 dagen later krijg ik een tweede email dat de RTX5090 die ik besteld heb niet meer op voorraad komt en krijg een courant aanbod; Annuleren of even 300-400 euro bijbetalen voor een andere variant RTX5090. Op het antwoord dat ik dat niet erg klantvriendelijk vind en ik graag een oplossing zou willen komt pas na 6 dagen een antwoord: U kunt annuleren of 300-400 euro bijbetalen. Dit terwijl er 5090's op voorraad waren die volgens de eigen review van Azerty zelfs goedkoper zouden moeten zijn. Kijk, dat is pas echte klantenservice.
Zie algemene onderbouwing Het duurt meerdere dagen om antwoord te krijgen en het antwoord wat gegeven wordt is simpelweg een regurgitatie van de email die een week eerder al is gegeven.