AlgemeenIk zoek specifiek een powerbank en kom uit bij belsimpel. Goedkoopste wel pre order wat opzich niets uitmaakt voor mij. Achteraf staat er opeens niet leverbaar bij en moet ik zelf contact opnemen om te horen dat het niet leverbaar is. Bij het annuleren van de bestelling aangegeven niet tevreden te zijn en dat ik hier wel een review voor ga schrijven. Volgende dag bellen ze met excuses en dat ze een accessoire kunnen aanbieden twv 10 euro. In mijn ogen is dat een review proberen om te kopen. Dit soort praktijken zijn voor mij een reden om niet meer boodschappen te doen bij Belsimpel. Erg jammer.
KlantenserviceWaardeloos je moet zelf contact opnemen om er achter te komen dat het niet leverbaar is.
Ha,
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je onze service zo hebt ervaren. Dat is niet de bedoeling geweest. Graag komen we met je in contact om de situatie te bespreken. We ontvangen daarom graag je ordernummer met contactgegevens via service@belsimpel.nl. Vervolgens zoeken wij spoedig contact!
Groet,
Isa van Belsimpel