AlgemeenIk heb onlangs een nieuwe PS5-controller besteld via de webshop van Amac. De levering duurde ongeveer een week omdat ze naar eigen zeggen op een nieuwe lading aan het wachten waren. Op zich geen probleem, maar toen het pakketje eindelijk binnenkwam, begon de echte frustratie.
De doos van de controller bleek al geopend te zijn, en erger nog: de controller zelf had duidelijke beschadigingen. Geen nieuw product dus, terwijl ik daar wél voor had betaald.
Ik heb direct via WhatsApp contact gezocht met Amac om het probleem op te lossen. Hun advies? Breng het product naar een fysieke Amac-winkel. Daar aangekomen werd mij verteld dat zij het niet konden innemen, omdat de doos al open was gemaakt. Juist dát was precies het probleem waar ik voor kwam.
Al met al een erg teleurstellende ervaring. Je mag verwachten dat je bij een officiële retailer gewoon een nieuw, ongeopend en onbeschadigd product ontvangt – en als dat niet het geval is, dat de klantenservice het netjes oplost. Helaas was dat bij Amac niet het geval.
Het leveren duurde erg lang. Het product zou op voorraad zijn.
KlantenserviceVerkeerde instructies over de teruglevering. Zie voor een uitgebreid verloop de vorige berichten.