ALTERNATE.nl

Vorige maand de Vector 16X AI A2XW besteld als game laptop als alternatief voor een game pc om wat mobieler te zijn binnens huis.

De laptop is enorm snel en krachtig, wel wordt de laptop nog ingehaald door te oude software die nog niet goed genoeg(met bugs) alle games kan draaien ivm frame generatie op de 5070TI videokaart chip die erin zit.

De laptop draaid super smooth als hij aan de lader zit en heeft dan alle kracht die je nodig hebt om de games te draaien die je wilt. De laptop zelf heeft naast de wat missende features ook wat problemen met het schakelen tussen de onboard CPU graphics van intel en de vast video kaart dit is een bekend probleem dus als je dit leest over een maand verwacht ik dat alle problemen opgelost zijn.

De laptop bevat 16gb geheugen die uitbreidbaar is en in mijn variant 1tb opslag wat ook nog uitbreidbaar is.

So far super tevreden op de software missertjes die er nog inzitten maar zoals ik het begrijp is dit de hoogste prioriteit vanuit nvidia aangezien er heel veel klachten over zijn.

Ik heb deze laptop voor 2000,- gekocht en wat mij betreft is deze laptop dat meer dan waard.

Ordernummer: 258309231

Verzending was goed en netjes geregeld bezorger was wat ongeinteresseerd toen ik hem over mijn mooie nieuwe laptop vertelde dat kan ik hem denk ik ook niet kwalijk nemen als het regent.

Bezorger 3/5 sterren alternate 5/5.

Maar op een wat serieuzere noot de laptop was goed verpakt en kon eigenlijk zoals het was ingepakt niet snel beschadigen. Het uitpakken was leuk veel verschillende verpakkingen en het was echt een plezier om de laptop de eerste keer op te starten na het uitpakken.

Bij deze bezorging geen klantenservice nodig gehad maar zoals altijd wordt je goed en netjes geholpen voor de klantenservice deze beoordeling onderbouw ik dus met eerdere contact momenten met de klantenservice.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl