ALTERNATE België

Aankoop van een behuizing Sharkoon ELITE SHARK CA200M (Mesh versie) + Samsung 990 Evo Plus 1TB. Samen besteld op dezelfde dag en tijdstip, dus 1 bestelling met 2 items.

Over de bestelling geen kwaad woord, alles verliep goed en ook de levering was zoals vermeld.

Echter werd voor elke bestelde item aparte leveringskosten aangerekend !!!
Dus 2x 6.99 euro: 1x pakketkost en 1x briefpost.

Contact opgenomen met de service desk via online formulier, telefonisch werd er op zaterdag niet opgenomen. Als antwoord kreeg ik via email dat ze er niet onderuit kunnen omdat het 2 aparte bestellingen zijn die niet samen kunnen verstuurd worden !?!?!?
Nochtans samen geleverd door Bpost.

Mijn licht eens opgestoken bij Testaankoop en daar krijg ik de melding als bestellingen op hetzelfde tijdstip aangekocht en betaald worden, dat dit als 1 bestelling moet gezien worden.

Bij de concurrentie even gekeken en daar kon ik daadwerkelijk de items als 1 pakket en 1x verzendkosten krijgen. Spijtig was dat de behuizing met een venster (glas) was vooraan en niet met mesh (gaas).

De prijs was bij beiden shops gelijk en ik was al klant bij Alternate.
Kortom: winkel is ok, maar als je meerdere items besteld moet men toch rekening houden met 1x pakket verzendingskosten.

2x verzendkosten aangerekend voor een bestelling met 2 items: behuizing + SSD M.2.

Vraag gestuurd waarom 2x verzendkosten werden aangerekend.
Pas 4 dagen nadien antwoord dat het 2 afzonderlijke items zijn en niet samen kunnen verstuurd worden. Reply gedaan om de email van de servicedesk, maar na meer dan 1 week nog geen antwoord gekregen :-((

Bedankt voor je feedback. Een behuizing wordt altijd gezien als een apart pakket. Als er daarnaast nog producten worden aangekocht zal dit als een tweede pakket worden gezien. De opgesplitste verzendingskosten worden ook duidelijk weergegeven in je winkelmandje.

Scorekaart voor ALTERNATE België