ALTERNATE België

Onlangs volledig op maat gebouwde pc besteld, inclusief assemblage.

Voor de assemblage voert Alternate een checkup uit om na te gaan of de door u gekozen componenten wel allemaal samen passen of niet.
In mijn geval had ik enkele fans gekozen die niet in de correcte richting draaiden om esthetisch goed te zijn. en ook dat ik niet genoeg interne fan connectoren had op het moederbord om alles te kunnen doen werken.

Daarop kreeg ik van hen direct een degelijk advies met verschillende opties, met tevens de meer of minder prijs.

Echt top dat ze dit doen.

Was wel even wachten op het toestel omwille van de drukte. Dat is natuurlijk een dingetje als je rijkhalzend uitkijkt naar uw nieuwe game monster.

Ook als je belt, altijd vriendelijke en correcte mensen die u te woord staan.

Afhalen was ook gewoon leuk, mooie winkel, vriendelijk personeel. gewoon een heel leuke sfeer.

Dus ja, een terugkerende tevreden klant !

Wanneer je een vraag hebt, hetzij per mail of per telefoon, krijg je steeds snel, een correct en vriendelijk antwoord.

Heel veel meer kan je daar niet over zeggen, het is zoals het hoort, uitstekend.

Heel erg bedankt voor je review. Altijd fijn om te horen dat klanten een goede ervaring hebben gehad met onze winkel en services. 😀

Scorekaart voor ALTERNATE België