Paradigit

Het bestellen en betalen gaat soepel en duidelijk. De website is overzichtelijk. Niets mis mee allemaal.

Product is conform levertijdindicatie verzonden. Je wordt prima op de hoogte gehouden en was verder prima verpakt.

Ik had twee camera's besteld. Met enige vertraging in de verbouwing hier thuis had ik er één uitgepakt en opgehangen, maar ik kreeg er niet de gewenste beeldhoek uit. Die kan / wil ik logischerwijs niet terugsturen, en verkoop ik wel op V&A / Marktplaats.

De andere camera was nog helemaal geseald. Ik heb de klantenservice vriendelijk gevraagd of het mogelijk was om de camera nog om te ruilen tegen een ander model bij Paradigit. De originele prijs was nog hetzelfde. Binnen 6 uur kreeg ik antwoord, maar helaas werd star gehouden aan de bedenktermijn van 2 weken. Mijn bestelling was 7 weken geleden.

Theoretisch hebben ze helemaal gelijk. Ik vraag echter niet mijn geld terug, en zou een product willen omruilen tegen iets anders bij Paradigit. De prijs van de camera was nog hetzelfde gebleven en het is geen uitlopend model. Het kost ze m.i. dus feitelijk niets. Paradigit zou zich kunnen onderscheiden van budget-winkels door hierin wel mee te denken, het kost ze immers niets. In de service ben ik dus teleurgesteld, ik had beter verwacht.

Scorekaart voor Paradigit