AlgemeenNa het bestellen van mijn Samsung Galaxy Fold 6 via Mobiel.nl (in combinatie met een verlenging van mijn Odido-abonnement – want ja, ik blijf trouw) was het weer raak: een soepele ervaring van begin tot eind. Alsof Mobiel.nl een soort digitale butler is die precies weet wat je nodig hebt voordat je het zelf doorhebt.
Maar daar bleef het niet bij. Natuurlijk had ik er meteen een paar nieuwe gadgets bij gescoord – een mobielhouder voor op de fiets (veilig én stylish), een draadloze oplader (want kabels zijn zó 2023), en wat Apple Watch-bandjes (je outfit wissel je toch ook?). Alles werd netjes en snel geleverd, in één pakketje vol tech-geluk.
De montage van de fietshouder was kinderlijk eenvoudig – ik heb meer moeite met het openmaken van een zak chips. De draadloze oplader werkt als een zonnetje en ziet er ook nog eens strak uit. De Apple Watch bandjes waren helaas te groot voor de pols.
De klantenservice van Mobiel.nl is nog steeds als die ene goede vriend: altijd bereikbaar, behulpzaam en nooit met tegenzin. Ze denken mee, reageren snel, en laten je het gevoel geven dat je niet zomaar klant bent, maar een soort VIP met wifi.
Kortom: of het nou om een telefoon, accessoires of gewoon fijne service gaat – Mobiel.nl blijft mijn favoriete adresje.
Alle producten waren goed en stevig verpakt. Geen beschadigingen aan verpakkingen en keurig op tijd geleverd.
KlantenserviceNog steeds dik in orde. Al jarenlang vaste klant en nooit een nare ervaring gehad. Zo hoort het.