Megekko

Ik heb geen klachten over hun producten, want die zijn verder helemaal goed, maar wel om hun klantonvriendelijke retourbeleid.

Alles ging eigenlijk goed totdat ik twee producten van hun wilde retourneren. Het ging om een CPU fan en een moederbord met bij elkaar een waarde van 262,90 euro. Ik heb alle stappen opgevolgd om de producten terug te sturen. DHL maakt het retourpakket vervolgens kwijt bij je sorteren. Van DHL krijg ik nagenoeg geen geld terug en Megekko zegt helemaal niks voor mij te kunnen beteken. Terwijl ik wel voor meer dan 3000 euro bij hun heb ingeslagen voor het maken van een nieuwe game pc. Ik vind dat je als bedrijf dan ook voor je klant garant moet staan en dat je het verschuldigde bedrag uitbetaald aan de klant. Ik kan hier helemaal niks aan doen. Het is wat mij betreft dan ook een grove schande dat je zo met je klanten omgaat dat je het lekker makkelijk vind om de verantwoordelijk bij de klant te leggen gedurende het hele retourproces. Zelfs in het geval dat de klant hier helemaal niks aan kan doen, zoals in mijn geval.

Scorekaart voor Megekko