AlgemeenMegekko forceert een 15% waardevermindering voor een klein krasje naast de HDMI poort ontstaan tijdens het aansluiten en testen van een 5090 terwijl de kaart binnen 3 dagen na ontvangst is geretourneerd voor een defect.
Klantenservice weigerde de defecten te erkennen en heeft zijn machtspositie gebruikt om de waardevermindering te eisen omdat het als tweedekands verkocht moet worden, ookal zijn er defecten en kan dat dus eigenlijk niet.
Klantenservice reageerde op veel vragen niet, heeft de waardevermindering niet verder onderbouwd toen ik erom vroeg en accepteerde geen alternatieve oplossing. Het kleine onderdeel met gebruikssporen zou ook voor minder geld dan de waardeverminderingen als nieuw omgewisseld kunnen worden.
Verder is de communicatie waardeloos, alleen over de email bereikbaar, erg langzaam en moet ik meerdere keren om een reactie vragen. Ik heb mijn telefoonnummer met hun gedeeld en dat hebben ze nooit gebeld. 3 weken nadat ik het product heb geretourneerd heb ik de waardevermindering moeten accepteren omdat ze de kaart en mijn geld hadden.
Hier koop ik nooit meer, ook een klacht ingediend bij het ACM voor de illegale handels praktijken die het consumenten recht schenden.
Alleen over de email bereikbaar, langzame reacties en soms geen antwoord. Hebben geen telefoonnummer en bellen jou ook niet als je een kwestie wilt bespreken zonder dagen te moeten wachten per email. Zeer onbehulpzaam en vervullen hun werkzaamheden duidelijk alleen met het doel om zoveel mogelijk geld te besparen en klanten zo min mogelijk te helpen.