AlgemeenGeweldige ervaring met Megekko - Uitstekende service en snelle levering!
Ik heb onlangs gaming pc onderdelen gekocht bij Megekko, en ik ben meer dan tevreden met mijn aankoop. De website is gebruiksvriendelijk en biedt een uitgebreide selectie van producten tegen concurrerende prijzen.
Ook de kwaliteit van het product is uitstekend, en de specificaties komen volledig overeen met wat er op de website stond vermeld. Van het plaatsen van de bestelling tot de levering, alles verliep vlekkeloos.
Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare webwinkel met een uitstekende service en producten van hoge kwaliteit, dan raad ik Megekko ten zeerste aan. Ik zal zeker in de toekomst weer bij hen bestellen!
Wat me vooral opviel was de snelheid van de levering. Binnen 24 uur had ik mijn spullen in huis.
KlantenserviceDaarnaast wil ik het klantenserviceteam van Megekko een groot compliment geven. Voorafgaand aan mijn aankoop had ik een aantal vragen over de specificaties van het product. De medewerkster die ik sprak, was zeer behulpzaam en deskundig. Ze nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden, waardoor ik met vertrouwen mijn aankoop kon doen.