AlgemeenNa vele jaren klant geweest te zijn bij Mediamarkt wilde ik na slecht geholpen te zijn in de winkel van Mediamarkt Coolblue proberen. De uitstraling en marketing spraak mij wel aan. Maar na mijn eerste bestelling liggen de kaarten toch anders dan dat ik verwacht had.
VerzendingMijn bestelling van Sonos boxen werd niet compleet geleverd en inmiddels bijna een week verder en meerdere telefoontjes naar de klanten service van Coolblue heb ik nog steeds mijn bestelling niet compleet. Alleen mijn Sonos Era100 speakers zijn geleverd maar mijn Arc Ultra box bleek spoorloos en daar zit ik nu al bijna een week op te wachten. Het probleem ligt bij Post.NL volgens Coolblue maar volgens mij is dat niet mijn probleem want nu maken ze het eigenlijk mijn probleem. Ik vind dat als er iets om welke reden kwijtraakt of spoorloos is Coolblue dit moet oplossen met Post.NL en mij niet een hele week op mijn box moet laten wachten.
KlantenserviceDe dames van de klantenservice (inmiddels 4 verschillende gesproken)doen hun best maar ook daar word je niet veel wijzer van. Na mijn 2e telefoontje werd er gezegd dat als er na 3 dagen nog geen oplossing was via POST.NL er een passende oplossing voor mij zou komen maar ook dat bleken loze woorden want het is inmiddels bijna een week geleden en ik heb nog niets in huis.