ALTERNATE.nl

Alternate.nl is een geweldige webshop waar je alles gemakkelijk kunt vinden. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je snel kunt navigeren en precies kunt vinden wat je nodig hebt.

De klantenservice is echt uitstekend – altijd vriendelijk, behulpzaam en snel met antwoorden. Dat geeft je vertrouwen dat je aankoop in goede handen is.

De prijzen zijn ook zeer goed, vaak beter dan bij andere winkels, wat het nog aantrekkelijker maakt om bij Alternate te kopen.

Kortom: Alternate.nl is absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede producten, eerlijke prijzen en een topservice!

Mijn computer behuizing was beschadigd aangekomen via DHL, maar toen ik contact opnam met de klantenservice van Alternate, hebben ze het probleem direct en perfect opgelost. Ze waren vriendelijk, meedenkend en zeer behulpzaam. Ik ben erg tevreden over de service – het geeft echt vertrouwen om bij Alternate te bestellen.

De klantenservice van Alternate is echt perfect. Nadat ik mijn bestelling had ontvangen en merkte dat de computerbehuizing beschadigd was aangekomen, belde ik ze tien minuten later op. Ze zeiden dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat ze de volgende dag meteen een nieuwe computerbehuizing zouden opsturen. Ze stuurden me ook direct een retourlabel, zodat ik de beschadigde behuizing kon terugsturen. De volgende dag heb ik de kapotte behuizing teruggestuurd en op dezelfde dag ontving ik al de nieuwe computerbehuizing! Zo snel, vriendelijk en attent – echt een uitstekende service.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl