Megekko

Ik heb vaker wel een bestelling geplaatst bij Megekko. Echter voor het eerst een retour gedaan van het artikel. In eerste instantie was ik aan het zoeken voor een telefoonnummer. Toen ik erachtet kwam dat er geen telefonisch contact kon plaatsvinden, had ik geen goed gevoel over de snelheid van het moeten mailen. Tot mijn verbazing verliep alles binnen een uur. Dus het stellen van de vraag, verwijzen naar de site, aanmelden reyour, antwoord op je retouraanvraag. Alles verliep goed.

Vanochtend ook een mail ontvangen dat mij retour is aangekomen.

Het hele proces vanaf het bestellen, ontvangen, retourneren is in mijn beleving goed geautomatiseerd en ook de snelheid waarmee je antwoord krijgt is top.

Goed gestroomlijnd proces van bestelling tot retourneren. Waarbij er aan alles is gedacht. Zodat je niet zelf erachteraan hoeft te gaan. Je voelt je als klant serieus genomen en betrokken bij de afhandeling van het proces.

Zoals hierboven aangegeven. Je krijgt binnen no time antwoord op je gestelde vraag via de mail. Inzicht in de status van je aangemelde retouren.

Scorekaart voor Megekko