AlgemeenLeuk om na 10 jaar weer eens een nieuwe pc bij elkaar te rapen, al was het min of meer gedwongen door W11...
Uiteindelijk kwam ik bij Alternate uit op de laagste prijs en vind ik het prettig om alles bij één leverancier te kunnen bestellen.
Zeer overzichtelijke site en eigenlijk vrijwel alles wat je zoekt kun je er vinden.
Bestelproces verloopt duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop.
De producten waren netjes verpakt in een stevige doos.
's Avonds besteld en de volgende dag al in huis via DHL. Kreeg van te voren een bericht met daarbij een code die aan de deur moest worden gelezen door de koerier. Prettig idee dat niemand anders je (dure) bestelling in ontvangst kan nemen.
Met een vraag over een eerdere bestelling werd ik prima geholpen. De dame stak er veel tijd in om mij goed te helpen. Na het annuleren van een order en deze weer opnieuw te bestellen pakte ik ook nog wat actiekorting mee. Altijd prettig toch?
Enige minpuntje was in eerste instantie de lange wachttijd. Maar laten we eerlijk zijn, waar is dat niet zo tegenwoordig. Wel netjes dat je te horen krijgt welk nummer je bent in de wachtrij.
Aan de andere kant begreep ik nadat ik zelf te woord was gestaan waar de langere tijd vandaan komt: je wordt uitgebreid geholpen. Prima.